Farul se impune pe teren propriu în faţa lui Sepsi

Farul Constanţa a câştigat cu 2-1, duminică după-amiaza, partida cu Sepsi din etapa a X-a a Superligii.

Urmărește
84 afișări
Imaginea articolului Farul se impune pe teren propriu în faţa lui Sepsi

Farul se impune pe teren propriu în faţa lui Sepsi

Ambele goluri ale gazdelor au fost marcate de Denis Alibec din penalti. Primul a fost înscris în minutul 11, iar al doilea în minutul 51.

Oaspeţii au marcat în prelungiri, prin Marius Coman.

Ambele formaţii au terminat meciul cu un om mai puţin pe teren, după ce Mihai Bălaşa a fost eliminat în minutul 30, iar El Sawy în minutul 76.

Duminică seara, de la 21.30, este programată în Superligă şi partida dintre Universitatea Cluj şi Universitatea Craiova.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici