FC Botoşani – Gloria Buzău: Duel în premieră absolută la subsolul clasamentului

  • FC Botoşani întâlneşte vineri seara pe FC Gloria Buzău într-un meci care deschide etapa a 10-a a Superligii, programat să înceapă la ora 18:00 pe Stadionul Municipal din Botoşani.
  • Confruntarea este o premieră absolută, cele două echipe întâlnindu-se pentru prima dată în Superligă.
Urmărește
51 afișări
Imaginea articolului FC Botoşani – Gloria Buzău: Duel în premieră absolută la subsolul clasamentului

FC Botoşani – Gloria Buzău: Duel în premieră absolută la subsolul clasamentului

FC Botoşani vine după o perioadă mai puţin reuşită, având patru înfrângeri în ultimele cinci meciuri. Ultimul succes al botoşănenilor a fost înregistrat pe 17 august, când au învins UTA Arad cu 1-0. În prezent, echipa se află pe locul 15 în clasament.

De cealaltă parte, Gloria Buzău a obţinut doar o victorie în actuala ediţie de campionat, aceasta fiind un 2-1 împotriva Politehnicii Iaşi pe 27 iulie. De atunci, buzoienii au înregistrat două egaluri şi patru înfrângeri, situându-se pe ultimul loc, 16.

Meciul va aduce faţă în faţă doi antrenori experimentaţi: Liviu Ciobotariu, cu 254 de meciuri în Superligă, şi Eugen Neagoe, care a condus echipe în 247 de partide. De-a lungul carierei lor, Ciobotariu l-a învins pe Neagoe de două ori, iar Neagoe a câştigat o dată, restul meciurilor terminându-se la egalitate.

În ceea ce priveşte loturile, FC Botoşani a utilizat 29 de jucători în acest sezon, dintre care 14 sunt străini. Gloria Buzău are 31 de jucători care au jucat cel puţin o dată în primele nouă runde.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici