FC Botoşani-UTA Arad şi FCSB-Poli Iaşi, sâmbătă, în Superliga

FC Botoşani-UTA Arad şi FCSB-Poli Iaşi sunt partidele programate sâmbătă în etapa a şasea a Superligii.

Urmărește
131 afișări
Imaginea articolului FC Botoşani-UTA Arad şi FCSB-Poli Iaşi, sâmbătă, în Superliga

FC Botoşani-UTA Arad şi FCSB-Poli Iaşi, sâmbătă, în Superliga

FC Botoşani joacă de la ora 19.00 pe teren propiru cu UTA Arad.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de 11 ori, de trei ori s-au impus moldovenii, de patru ori au câştigat arădenii, iar alte patru partide s-au terminat la egalitate, scrie LPF despre întâlnire.

De asemenea, de la ora 22.00. FCSB joacă cu Poli Iaşi.

Cele două echipe au mai jucat pe prima scenă a fotabalului românesc de 20 ori, de 12 ori s-au impus bucureştenii, de patru ori au câştigat ieşenii, iar alte patru partide s-au terminat la egalitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici