FC Braşov a remizat cu CFR Cluj

Formaţia FC Braşov a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), partida susţinută, duminică, pe teren propriu, în faţa campioanei României, CFR Cluj, contând pentru etapa a XIV-a a Ligii I şi a obţinut a şaptea remiză consecutivă.

17 afișări
Imaginea articolului FC Braşov a remizat cu CFR Cluj

FC Braşov a remizat cu CFR Cluj (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Hadnagy '20, pentru FC Braşov, respectiv Dani '40, pentru CFR Cluj.

1-0: Buga a centrat pentru Hadnagy la marginea careului, Stăncioiu a ieşit inoportun şi atacantul braşovean l-a driblat pe goal-keeper-ul campioanei, după care a trimis în poarta goală.

1-1: Deac a executat o lovitură liberă de pe partea stângă şi Dani, scăpat din marcaj, a înscris, cu capul, de la aproximativ 7 metri.

În minutul 12, Gabi Mureşan l-a faultat în careu pe Mugurel Buga, dar arbitrul Augustus Constantin a lăsat jocul să continue.

În minutul 38, Dubarbier a trimis balonul în bară de unde a ricoşat până la Deac, iar acesta a reluat din nou spre poartă, de la circa 4 metri, însă portarul Bogdan Stelea a respins mingea până la Trică şi acesta a marcat, dar golul a fost anulat pentru că jucătorul clujean se afla în poziţie de ofsaid în momentul şutului expediat de Ciprian Deac.

În minutul 68, CFR Cluj a marcat din nou, în urma unei lovituri de cap a lui Yssouf Kone, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid, la semnalizarea asistentului Nicolae Marodin.

În minutele 82 şi 85, Culio şi Oberman au expediat balonul în bara porţii lui Bogdan Stelea.

FC Braşov: 16. Stelea - 2. Rui Duarte, 4. Abrudan, 23. Constantin, 12. Cr. Ionescu - 18. M. Cristescu, 27. Măldărăşanu (6. Adriano '72), 10. Ilyes, 7. C. Munteanu (14. Roman '67) - 9. Hadnagy, 22. Buga (11. Zaharia '57). Antrenor: Răzvan Lucescu.

CFR Cluj: 44. Stăncioiu - 4. Panin, 20. Cadu, 6. G. Mureşan, 33. Pereira - 31. Dani, 28. E. Kone (22. Oberman '80) - 7. Dubarbier (19. Culio '46), 10. Trică, 77. Deac (8. Peralta '65), - 17. Y. Kone. Antrenor: Maurizio Trombetta.

Cartonaşe galbene: Buga '28, Adriano '78 / Deac '10, Dubrbier '24, Pereira '26, Trică '78

Partida a fost arbitrată condusă la centru de Augustus Constantin, ajutat la cele două linii de Nicolae Marodin şi Adrian Vidan, în timp ce Laurenţiu Danşa a fost rezervă.

Observatori au fost delegaţi Alexandru Popescu şi Laszlo Sajtos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici