FC Braşov - Oţelul, scor 1-1 în Liga I

Formaţia FC Braşov a remizat, vineri, pe teren propriu, cu echipa Oţelul Galaţi, scor 1-1 (1-0), într-o partidă contând pentru etapa a XXXII-a a Ligii I.

Urmărește
110 afișări
Imaginea articolului FC Braşov - Oţelul, scor 1-1 în Liga I

FC Braşov - Oţelul, scor 1-1 în Liga I (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Octavian Abrudan, în minutul 29, pentru gazde, respectiv Marius Pena, în minutul 75, pentru oaspeţi.

În minutul 29, Mihai Roman a executat o lovitură de colţ de pe partea stângă, portarul Gribauskas a ratat intercepţia balonului şi Abrudan a reluat cu capul, de la aproximativ 3 metri, iar balonul a intrat în plasă, printre doi jucători de la Oţelul, aflaţi pe linia porţii.

În minutul 75, Silviu Ilie a centrat de pe partea stângă în faţa porţii şi Pena a reluat, din cădere, în poarta goală, de lângă Ezequias.

Cu şapte minute înainte de finalul partidei, Bourceanu i-a "barat" calea cu mâna lui Marius Măldărăşanu şi a primit al doilea cartonaş galben, fiind eliminat de arbitrul Marius Avram.

FC Braşov: 1. Coman - 2. Rui Duarte, 4. Abrudan, 15. Oros, 3. Ezequias - 14. M. Roman, 10. Ilyes, 6. Adriano (27. Măldărăşanu '80), 7. C. Munteanu (18. M. Cristescu '68) - 24. Surdu, 21. Sburlea (17. Dedu '46). Antrenor: Razvan Lucescu.

Oţelul Galaţi: 1. Gribauskas - 16. Sârghi, 18. Sg. Costin, 31. Jelev, 14. S. Ilie - 5. Bourceanu, 29. Giurgiu (7. Elek '56, 11. Gado '81) - 15. Ibeh, 30. G. Paraschiv (4. Neagu '88), 23. Sălăgeanu - 27. Pena. Antrenor: Petre Grigoras.

Cartonaşe galbene: Ezequias '90 / Bourceanu '11, 83, Ibeh '53, Sârghi '86, Gribauskas '89.

Cartonaş roşu: Bourceanu '83

Arbitri: Marius Avram (central) - Florin Păunescu, Dragoş Iliescu (asistenţi) - Cristina Dorcioman (rezervă).

Observatori: Ioan Igna, Ion Neagu.

În minutele 22 şi 69 ale partidei, arbitrul Marius Avram a întrerupt partida pentru a acorda celor două formaţii pauză de hidratare.

La partidă au asistat aproximativ 2000 de spectatori, printre care şi un grup format din 12 suporteri ai echipei Oţelul Galaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici