FC Hermannstadt a pierdut pe teren propriu partida cu Sepsi Sf. Gheorghe

Sibienii de la FC Hermannstadt au pierdut, duminică, pe teren propriu, meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 4-0.

Urmărește
132 afișări
Imaginea articolului FC Hermannstadt a pierdut pe teren propriu partida cu Sepsi Sf. Gheorghe

Duminică s-a jucat partida FC Hermannstadt - Sepsi Sf.Gheorghe, pe Municipalul din Sibiu.

Gazdele au pierdut meciul cu 4-0.

Scorul a fost deschis în minutul 14, de Omar El Sawy, iar Florin Ştefan a decis scorul la pauză, 2-0, după ce a înscris în minutul 42.

În repriza a doua, Sepsi a mai înscris de două ori, prin Isnik Alimi, din penalti, în minutul 71, şi prin Mihajlo Neskovik, în prelungiri, minutul 90+8, stabilind scorul final, 4-0 pentru covăsneni.

Duminică se vor juca ultimele trei partide din etapa a 12-a a Superligii de fotbal. După meciul de la Sibiu, a doua partidă a zilei, FC Botoşani-Rapid Bucureşti, va începe la ora 18.15. Moldovenii sunt pe ultimul loc având doar 8 puncte, în timp ce rapidiştii sunt pe 10 cu 13 puncte.

În ultima partidă a etapei a 12-a se vor întâlni FCSB şi Gloria Buzău. Meciul va începe la ora 21.00. Campionii sunt doar pe locul 11 cu 13 puncte, în timp ce buzoienii sunt pe penultimul loc având 10 puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici