FC Hermannstadt – FCSB 2-0: campioana este pe penultimul loc în Liga 1

Campioana României a pierdut, duminică noaptea, meciul cu FC Hermannstadt, cu 2-0, la capătul unui meci care a trimis FCSB pe penultimul loc în Liga 1.

Urmărește
706 afișări
Imaginea articolului FC Hermannstadt – FCSB 2-0: campioana este pe penultimul loc în Liga 1

Sursa foto: Mediafax Foto

Prima ocazie a sibienilor a venit în minutul 7, însă mingea lovită de Balaure din corner nu găseşte spaţiul porţii, lovind bara laterală.

După doar trei minute, FC Hermannstadt înscrie Balaure, cu un şut peste Târnovanu, dar cei din camera VAR au constatat că a fost ofsaid şi scorul a rămas 0-0.

FCSB a pus presiune, iar în ultima fază a primei reprize Ngezana a înscris, dar golul a fost anulat pentru faultul în atac al lui Tănase.

Primul gol al gazdelor a venit în minutul 56, după ce Stoica a centrat perfect pentru ca Murgia să deschidă scorul pe Stadionul Municipal din Sibiu.

Cu toată presiunea pusă, FCSB primeşte încă un gol în prelungiri. Ronaldo Deaconu a înscris în ultimele secunde de prelungire şi meciul se termină 2-0 pentru FC Hermanstadt.

Înfrângerea de pe Municipalul din Sibiu duce campioana en titre pe penultimul loc în Liga 1, cu un meci mai puţin disputat, iar FC Hermanstadt este pe locul 7.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici