FC Timişoara, învinsă de FC Vaslui, scor 4-3, ratează locul I în clasament

Formaţia FC Timişoara a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-3 (2-2), de echipa FC Vaslui, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii I, şi a ratat poziţia de lider în clasamentul primului eşalon, pe care ar fi trecut în cazul unei victorii.

Urmărește
15 afișări
Imaginea articolului FC Timişoara, învinsă de FC Vaslui, scor 4-3, ratează locul I în clasament

FC Timişoara, învinsă de FC Vaslui, scor 4-3, ratează locul I în clasament

Golurile învingătorilor au fost marcate de Wesley '28, Luchin '30 (autogol), Temwanjera '70 şi Milisavljevici '86. Pentru FC Timişoara au înscris Gigel Bucur '6, '10 (penalti) şi Artiom Karamian '68.

Gigel Bucur a deschis scorul, în minutul 6, reluând balonul cu capul din şase metri, după o centrare a lui Curtean, care a pătruns pe partea dreaptă.

Patru minute mai târziu, acelaşi Bucur a transformat un penalti acordat de centralul Alexandru Deaconu pentru un fault al portarului Kuciak asupra lui Luchin.

În minutul 28, FC Vaslui a redus din diferenţă prin Wesley, care a înscris cu capul din 7 metri.

Gazdele au egalat, în minutul 30, datorită unui autogol al lui Luchin. Acesta a trimis mingea în propria poartă la o centrare a lui Temwanjera de pe partea stângă.

FC Timişoara a preluat din nou conducerea pe tabela de marcaj, în minutul 68, când Artiom Karamian a pătruns din partea dreaptă spre centru şi a şutat în poartă de la 17 metri.

În minutul 70, Wesley a pasat în adâncime, Burdujan l-a lobat pe portarul timişorean Pantilimon, mingea a lovit bara, dar Mike Temwanjera a reuşit să trimită balonul în poartă din doi metri.

Milisavljevici a stabilit scorul final al meciului, 4-3, în minutul 86, reluând balonul cu capul în plasă din 4 metri, după o centrare de pe dreapta a lui Buhuş.

FC Vaslui: 1. Kuciak - 15. Buhuş, 28. Cânu, 26. Farkas, 27. Hugo Luz (17. Bălace '9) - 9. Burdujan (30. Kirovski '72), 23. Pavlovici (8. Zmeu '65), 4. Genchev, 10. Milisavljevici - 80. Wesley, 19. Temwanjera. Antrenor: Viorel Moldovan.

FC Timişoara: 29. Pantilimon - 30. Bădoi, 16. Luchin, 28. Cisovski, 3. Latovlevici - 11. Arm. Karamian (23. Amuneke '69), 5. Alexa, 27. Magera, 10. Art. Karamian (19. Rusici '84) - 18. Bucur, 25. Curtean. Antrenor: Gabi Balint.

Cartonaşe galbene: Pavlovici '63, Kirovski '77, Zmeu '78, Milisavljevici '87 / Amuneke '81

Partida a fost arbitrată de o brigadă condusă la centru de Alexandru Deaconu, ajutat la cele două linii de Cristian Nica şi Eduard Ungureanu. Arbitru de rezervă a fost Marius Bocăneală, iar observatori Aron Huzu şi Octavian Goga.

La meci au asistat aproximativ 6.000 de spectatori, între care s-au numărat şi 100 de suporteri timişoreni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici