FCSB a făcut scor cu Virtus, campioana din San Marino

În turul 1 preliminar al UEFA Champions League, campioana României s-a impus cu 7-1 (5-0) în deplasare, marţi seară, şi transformă returul într-o formalitate.

Urmărește
1054 afișări
Imaginea articolului FCSB a făcut scor cu Virtus, campioana din San Marino

Darius Olaru

VIRTUS - FCSB 1-7
Battistini (86) / Olaru (6, 11 şi 37 - primul din penalty), D. Popa (22 şi 27), Miculescu (70 şi 73)

FCSB nu a avut emoţii cu Virtus, iar după prima repriză conducea cu 5-0. Olaru a fost eroul jocului, cu 3 reuşite.

La gazde a intrat şi italianul Federico Piovaccari. Fostul stelist a jucat din minutul 82.

Dacă cei de la Virtus, campionii din San Marino, nu au disputat niciun meci oficial până acum, cei de la FCSB au evoluat contra celor de la Corvinul, scor 3-0 în Supercupa României.

AC Virtus, club înfiinţat în 1964, a câştigat în acest an primul titlu de campioană din istorie. Mai are două trofee în palmares, Cupa şi Supercupa în 2023.

Pentru clubul din San Marino este prima participare în cupele europene din istorie.

Manşa secundă e programată pe 16 iulie, pe Stadionul Steaua din Bucureşti (20:30).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici