FCSB câştigă categoric primul meci din grupele Europa League şi e pe locul doi în clasament

FCSB s-a impus joi seara, pe Arena Naţională, cu 4-1 în faţa letonilor de la RFS FK, în prima etapă a fazei grupelor din Europa League. Căpitanul echipei, Darius Olaru, a marcat de două ori, fiind completat de Bîrligea şi Ştefănescu.

Urmărește
1214 afișări
Imaginea articolului FCSB câştigă categoric primul meci din grupele Europa League şi e pe locul doi în clasament

Ştefănescu şi Bîrligea FOTO: Facebook FCSB

FCSB ocupă acum locul doi, din cele 36 de echipe participante, în clasamentul competiţiei care, din acest an, are un nou format, fiind depăşită doar de Ajax Amsterdam, care a câştigat cu 4-0.

Bîrligea a deschis scorul devreme, după o combinaţie cu Darius Olaru (1-0, min. 8). Slovenul Lipuşcek a egalat în minutul 23, cu un şut din careu, însă Ştefănescu a readus FCSB în avantaj, cu o execuţie din prima, după o pasă oferită de Chiricheş.

Repriza secundă a fost dominată de campioana României, care a reuşit să mai marcheze de două ori prin căpitanul Darius Olaru, în minutele 58 şi 69, stabilind astfel scorul final de 4-1.

În etapa viitoare, pe 3 octombrie, FCSB se deplasează la PAOK, echipa condusă de tehnicianul român Răzvan Lucescu, care a pierdut miercuri în prima etapă, în deplasare la Galatasaray, cu scorul de 3-1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici