FCSB revine de la 2-0 şi smulge un egal în Gruia

O dublă a lui Louis Munteanu, servit de fiecare dată de Rocha, a făcut ca CFR Cluj să aibă un avantaj confortabil de 2-0, în minutul 49 al derby-ului cu FCSB de pe teren propriu, duminică seara într-un meci din etapa a noua a Superligii masculine de fotbal, încheiat cu scorul de 2-2.

Urmărește
564 afișări
Imaginea articolului FCSB revine de la 2-0 şi smulge un egal în Gruia

Sursă foto: Facebook/Fotbal Club CFR 1907 CLUJ

Munteanu a deschis scorul cu o deviere bine plasată, din faţa porţii, în minutul 36, dublând apoi avantajul în debutul reprizei secunde, cu o execuţie cu exteriorul, plasată lângă bara porţii lui Târnovanu.

Reuşita a declanşat în tribunele stadionului din Gruia îndemnul „Plecaţi acasă”, iar FCSB s-a conformat, nu înainte de a profita de două erori ale clujenilor, pentru a egala şi a pleca din Ardeal cu un punct.

Băluţă a făcut o deposedare ingenioasă în marginea careului advers şi a redus din diferenţă în minutul 59, ca pe final de meci, Dawa să profite de o respingere defectuasă a portarului Popa pentru a egala, pe fondul unui joc superior al bucureştenilor în ultimul sfert de oră.

Cu 14 puncte şi un meci mai puţin jucat, ardelenii sunt pe locul 5, în timp ce FCSB, tot cu un meci mai puţin disputat şi cu doar 9 puncte, e pe locul 12, la egalitate de puncte cu Rapid (11) şi Farul Constanţa (13).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici