FCSB va întâlni acasă Manchester United şi Rangers în deplasare. PAOK şi Olympiacos Pireu printre adeversare. Lista completă după tragerea Europa League

FCSB şi-a aflat adversarii din noul format de Europa League. Campioana României va jucat 8 meciuri, 4 acasă 4 în deplasare.

Urmărește
2768 afișări
Imaginea articolului FCSB va întâlni acasă Manchester United şi Rangers în deplasare.  PAOK şi Olympiacos Pireu printre adeversare. Lista completă după tragerea Europa League

FCSB va întâlni acasă Manchester United şi Rangers în deplasare. Tragerea Europa League

Faza grupelor Europa League a fost înlocuită, în premieră, cu un sistem de tipul campionat cu 36 de echipe. Fiecare echipă va întâlni opt echipe diferite şi va juca patru meciuri pe teren propriu şi alte patru în deplasare. Primele opt clasate se vor califica direct în optimile de finală. Echipele clasate pe locurile 9-24 vor participa la play-off-ul fazei eliminatorii, iar câştigătoarele meciurilor tur-retur vor ajunge şi ele în optimile de finală. Din optimi, se revine la sistemul tradiţional, în sistem eliminatoriu, tur-retur.

FCSB va juca cu

  • Rangers - deplasare
  • Manchester United - acasă
  • PAOK - deplasare
  • Olympiacos Pireu - acasă
  • FC Midtjylland - acasă
  • FK Qarabağ - deplasare
  • TSG 1899 Hoffenheim -deplasare
  • FK RFS - acasă

La tragerea la sorţi, FCSB s-a aflat în ultima urnă valorică, a patra. Din prima urnă, FCSB le va întâlni pe Glagow Rangers în deplasare şi pe Manchester United la Bucureşti.

Din urna a doua, FCSB a fost împerecheată cu două echipe greceşti. Este vorba despre PAOK Salonic, echipa lui Răzvan Lucescu pe care o va întâlni în deplasare, şi despre formaţia Olympiacos Pireu cu care va juca pe teren propriu.

Sorţii au mai stabilit ca adversari din urna a treia pentru FCSB pe FK Qarabağ (în deplasare) şi pe FC Midtjylland (pe teren propriu).

Din ultima urnă au fost desemnate ultimele două adversare ale bucureştenilor. Astfel, FCSB va juca în Germania cu TSG 1899 Hoffenheim şi cu RFS pe Arena Naţională din Bucureşti.

Când se joacă meciurile din faza ligii Europa League

Etapa 1: 25-26 septembrie
Etapa 2: 3 octombrie
Etapa 3: 24 octombrie
Etapa 4: 7 noiembrie
Etapa 5: 28 noiembrie
Etapa 6: 12 decembrie
Etapa 7: 23 ianuarie
Etapa 8: 30 ianuarie

FCSB a trecut de LASK Linz în play-off-ul Europa League, scor 2-1 la general, şi s-a calificat în faza principală a competiţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici