FIFA a aprobat şapte proiecte de stadioane în Brazilia, în vederea CM-2014

FIFA a aprobat proiectele propuse de şapte oraşe din Brazilia, privind stadioanele ce vor găzdui meciuri din cadrul Cupei Mondiale din 2014, a anunţat preşedintele forului fotbalistic brazilian, Ricardo Teixera.

Urmărește
102 afișări
Imaginea articolului FIFA a aprobat şapte proiecte de stadioane în Brazilia, în vederea CM-2014

FIFA a aprobat şapte proiecte de stadioane în Brazilia, în vederea CM-2014 (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

Proiectele acceptate de FIFA sunt cele din Belo Horizonte, Brasilia, Cuiaba, Curitiba, Manaus, Porto Alegre şi Sao Paulo.

Comitetul de Organizare a CM-2016 va trebui acum să prezinte FIFA garanţii financiare pentru lucrările de construcţie şi de renovare.

În ceea ce priveşte stadionul Morumbi din Sao Paulo, care se număra printre cele mai criticate arene de către FIFA, Teixera a afirmat că ar putea găzdui meciuri, de la cel de deschidere până în faza semifinalelor.

La începutul acestei luni, publicaţia braziliană Veja a notat că FIFA ar putea oferi Angliei organizarea CM-2014, în cazul în care Brazilia nu va fi gata la timp.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici