FIFA va dona 6 milioane de dolari pentru a veni în ajutorul fotbalului japonez

FIFA va dona suma de 6 milioane de dolari (4,2 milioane de euro) pentru a veni în ajutorul fotbalului japonez, afectat de cutremurul şi valurile seismice din 11 martie, a anunţat, joi, Federaţia Japoneză de Fotbal.

Urmărește
51 afișări
Imaginea articolului FIFA va dona 6 milioane de dolari pentru a veni în ajutorul fotbalului japonez

FIFA va dona 6 milioane de dolari pentru a veni în ajutorul fotbalului japonez (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Preşedintele forului japonez, Junji Ogura, a solicitat un astfel de ajutor în timpul vizitei preşedintelui FIFA, Joseph Blatter, în Japonia, în luna martie.

Din suma totală, trei milioane de euro vor fi donaţi unor cluburi din prima ligă japoneză, în vederea refacerii stadioanelor şi infrastructurii sportive. Restul de 1,2 milioane de euro vor fi folosiţi pentru reconstrucţia şi renovarea terenurilor de antrenamente din regiunea Fukushima.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici