Finala din sferturi. Sane spune că Spania şi Germania joacă cel mai frumos fotbal la EURO 2024

Leroy Sane a declarat că Germania ar putea "răni" Spania în sfertul de finală al EURO 2024 de vineri, datorită revenirii impresionante a mijlocaşului Toni Kroos la naţională.

217 afișări
Imaginea articolului Finala din sferturi. Sane spune că Spania şi Germania joacă cel mai frumos fotbal la EURO 2024

Leroy Sane în meciul de la Euro împotriva Danemarcei. Sursa foto: Mediafax Foto

În condiţiile în care favoritele de dinaintea turneului, Anglia şi Franţa, deşi au ajuns în sferturile de finală, au avut probleme, Spania şi Germania, gazda Campionatului European, sunt văzute acum ca favorite.

Singura echipă care a câştigat toate cele patru meciuri, Spania, a marcat nouă goluri şi primind doar unul. Germania a înscris de zece ori şi a primit două goluri, însă a avut o remiză.

Sane a declarat că Germania şi Spania au "jucat cel mai frumos fotbal" la acest turneu.

"Trebuie să păstrăm controlul asupra jocului nostru, apoi îi putem răni pe spanioli", a declarat Sane.

Jucătorul în vârstă 28 de ani de la Bayern Munchen a declarat că Toni Kroos, câştigător al Cupei Mondiale în 2014, care a revenit la echipa naţională în perioada premergătoare Euro 2024, după ce s-a retras din fotbalul internaţional cu trei ani înainte, a adus speranţă.

"Înainte nu eram întotdeauna suficient de stabili, aceasta a fost o mare slăbiciune a noastră. El a eliminat această slăbiciune cu calmul pe care îl aduce cu el. Acum lucrurile merg bine şi suntem fericiţi că a revenit şi ne-a făcut mai puternici".

Spania şi Germania au câte trei titluri la Euro, mai multe decât orice altă echipă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici