Flashscore: cum arată cel mai bun 11 după faza grupelor de la Euro 2024

Pe baza statisticilor, site-ul de rezultate sportive a întocmit cea mai bună echipă din Germania.

2033 afișări
Imaginea articolului Flashscore: cum arată cel mai bun 11 după faza grupelor de la Euro 2024

Flashscore: cum arată cel mai bun 11 după faza grupelor de la Euro 2024

Faza grupelor la Campionatului European 2024 s-a încheiat aseară oficial, iar specialiştii fac tot soiul de topuri, unele subiective, alcătuite pe simpatii, alte bazate exclusiv pe cifre.

Site-ul de rezultate sportive Flashscore a folosit statistica, pentru a pune în teren cea mai bună echipă de la turneul final din Germania după primele 3 runde.

Singura echipă care a acces în optimile de finală cu maximum de puncte, Spania, domină cel mai bun 11, având patru jucători.

O urmează Germania şi Portugalia, cu câte doi oameni, urmate de Franţa, Olanda (adversara din „optimi” a României) şi, surprinzător, Georgia, care dă cel mai bun portar.

Deşi a terminat grupa pe prima poziţie, devansând Belgia, Slovacia şi Ucraina, România nu are niciun jucător în primul 11. Cum nici Austria, care a bătut Olanda în ultima etapă din faza grupelor şi a încheiat prima, nu are reprezentare.

De asemenea, Italia nu şi-a trimis niciun om. Lipseşte şi marele Cristiano Ronaldo, care a terminat faza grupelor fără gol marcat.

Nominalizările se bazează exclusiv pe sistemul de evaluare a jucătorilor deţinut de Flashscore. Doar cei care au jucat cel puţin 100 de minute au fost luaţi în calcul.

Iată primul 11: Mamardaşvili (Gerogia) - Carvajal (Spania), Laporte (Spania), Dias (Portugalia), Mendes (Portugalia) - Pedri (Spania), Kroos (Germania), Ruiz (Spania) - Gakpo (Olanda), Mbappe (Franţa), Musiala (Germania).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici