- Home
- Sport
- BUCUREŞTI, (22.01.2017, 09:27)
- Andrei Ionascu
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Florin Mergea şi Horia Tecău au fost eliminaţi în optimile de finală ale Openului Australiei
Tenismenii Florin Mergea (locul 27 ATP la dublu) şi Horia Tecău (19 ATP) au fost eliminaţi, duminică, în optimile de finală ale Openului Australiei, de la Melbourne, primul turneu de Mare Şlem al anului.
Urmărește
310 afișări
Florin Mergea şi Horia Tecău au fost eliminaţi în optimile de finală ale Openului Australiei
Dublul Dominic Inglot/Florin Mergea (Marea Britanie/România) a pierdut în faţa perechii franceze Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut, scor 6-2, 5-7, 2-6, după două ore şi două minute de joc. Inglot şi Mergea au servit 4 aşi şi au comis 5 duble greşeli, iar procentajele de reuşită la serviciu au fost slabe (64% cu prima minge şi 44% cu a doua).
Britanicul şi românul au reuşit trei break-uri, dar au cedat serviciul de patru ori. Partida a fost echilibrată, Herbert şi Mahut câştigând cu doar şapte puncte mai mult decât adversarii. Mai mult, francezii au comis mai multe erori neforţate (raport 26-18), dar au reuşit mai multe puncte direct câştigătoare (raport 39-38).
ULTIMELE ȘTIRI
-
Moș Crăciun, eroul sărbătorii, are o fișă medicală impresionantă: obezitate, diabet și jet lag extrem
-
22 decembrie 1989 - ziua fugii cu elicopterul a soţilor Ceauşescu
-
Cu ce variante merg PSD şi PNL la consultările de la Cotroceni
-
Războiul din Ucraina. Rusia anunţă că a doborât 42 de drone ucrainene în timpul nopţii
Inglot (30 de ani) şi Mergea (31 de ani) au fost cotaţi cu a 16-a şansă la câştigarea trofeului de la Melbourne. În 2015, ei au ajuns până în faza sferturilor de finală. De cealaltă parte, Mahut (35 de ani) şi Herbert (25 de ani) sunt primii doi clasaţi în ierarhia mondială de dublu ATP.
Pentru parcursul din acest an de la Melbourne, Dominic Inglot şi Florin Mergea vor primi 180 de puncte ATP şi un cec în valoare de 29.200 de dolari.
Olandezul Jean-Julien Roger şi Horia Tecău au pierdut surprinzător în primul meci al zilei de pe arena Margaret Court. Cei doi, favoriţi 11 ai întrecerii de la Antipozi, au fost învinşi de cvasianonimii australieni Marc Polmans şi Andrew Whittington, scor 6-7 (5), 6-7 (5), după o oră şi 43 de minute.
Roger şi Tecău au servit bine, au câştigat mai multe puncte decât adversarii, dar diferenţa s-a făcut în privinţa concretizării şanselor de break avute. Polmans şi Whittington au transformat trei dintre cele cinci ocazii, în timp ce Roger şi Tecău au reuşit doar trei break-uri din nouă oportunităţi.
Statistica privind punctele direct câştigătoare şi erorile neforţate a fost, de asemenea, extrem de echilibrată: 32-31 mingi câştigătoare pentru australieni, 15-16 erori neforţate în favoarea dublului româno-olandez.
În 2016, Roger (35 de ani) şi Tecău (32 de ani) s-au oprit în faza sferturilor de finală. Cel mai bun rezultat la Melbourne rămâne semifinala din 2015. În schimb, Polmans (19 ani) şi Whittington (23 de ani) joacă pentru prima dată împreună şi au primit o invitaţie din partea organizatorilor.
Pentru parcursul din acest an de la Openul Australiei, Jean-Julien Roger şi Horia Tecău vor primi 180 de puncte ATP şi un cec în valoare de 29.200 de dolari.
Citește pe alephnews.ro: Care sunt cele 16 povești care influențează fizica și astronomia în 2024
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Moment istoric pentru NASA: Sonda Parker va ajunge la o distanță record de 6,2 milioane kilometri, chiar în Ajunul Crăciunului
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe