Fondatorul Cavaliers, Nick Mileti, a murit la 93 de ani

Nick Mileti, fondatorul echipei Cleveland Cavaliers şi fostul proprietar al francizei MLB a oraşului, a murit miercuri la vârsta de 93 de ani, scrie Reuters.

Urmărește
145 afișări
Imaginea articolului Fondatorul Cavaliers, Nick Mileti, a murit la 93 de ani

Sursa foto: X / Cleveland Cavaliers

Atât Cavaliers, cât şi Cleveland Guardians au confirmat joi decesul său prin anunţuri pe reţelele sociale.

„Cleveland Guardians sunt întristaţi de pierderea fostului proprietar Nick Mileti”, a postat echipa pe X.

„Un Clevelander nativ, Mileti a fost un element de bază al lumii sportive din anii 1970. Gândurile noastre se îndreaptă către familia şi prietenii săi”.

La diferite momente, Mileti a deţinut şi două echipe de hochei din Cleveland, precum şi Cleveland Arena şi Richfield Coliseum.

Mileti a plătit 3,7 milioane de dolari pentru a aduce o echipă de expansiune NBA în Cleveland în 1970. El a rămas parte a grupului de proprietari al Cavaliers până în 1980.

În 1972, Mileti a condus un grup de investitori care a cumpărat franciza de baseball a ligii majore din Cleveland, cunoscută atunci sub numele de Indians. Proprietatea a trecut la partenerul său de afaceri Ted Bonda în 1975.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici