Fost atacant la Arsenal, inculpat pentru trafic de canabis în valoare de 600.000 de lire sterline

Fostul atacant de la Arsenal şi Ipswich Town, Jay Emmanuel-Thomas, a fost inculpat după ce a fost arestat de Agenţia Naţională pentru Combaterea Criminalităţii din Scoţia (NCA) în legătură cu confiscarea a 60 kg de canabis în valoare de 600 000 lire sterline (793 620 $) pe aeroportul Stansted.

Urmărește
70 afișări
Imaginea articolului Fost atacant la Arsenal, inculpat pentru trafic de canabis în valoare de 600.000 de lire sterline

Fotbalistul în vârstă de 33 de ani, care joacă în prezent pentru Greenock Morton, echipă din a doua divizie scoţiană, a fost reţinut miercuri de ofiţerii NCA în cadrul unei operaţiuni sprijinite de Police Scotland, relatează Reuters.

„Un bărbat arestat ieri (miercuri n.r.) de National Crime Agency din Scoţia în legătură cu confiscarea a aproximativ 60 de kilograme de canabis pe aeroportul Stansted la începutul acestei luni a fost inculpat”, a declarat joi NCA într-un comunicat, citat de aceeaşi sursă.

„Jay Emmanuel-Thomas, în vârstă de 33 de ani, din Cardwell Road, Gourock, a fost reţinut şi interogat de ofiţerii NCA după ce droguri în valoare estimată de 600 000 de lire sterline au fost detectate în valize de ofiţerii Border Force la 2 septembrie”.

Emmanuel-Thomas a fost acuzat de trafic de droguri din clasa B şi a fost arestat preventiv.

Atacantul englez a trecut prin academia lui Arsenal, dar a avut doar cinci apariţii pentru club. El a mai jucat la Bristol City şi Queens Park Rangers.

La începutul acestei luni, două femei în vârstă de 28 şi 32 de ani au fost arestate la Stansted după ce ofiţerii Border Force au detectat aproximativ 60 kg de droguri în două valize care sosiseră cu un zbor din Bangkok.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
arsenal,
canabis,
arest

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici