Fosta jucătoare de tenis Martina Navratilova a devenit mamă pentru prima oară la 67 de ani

Martina Navratilova, una dintre cele mai mari jucătoare de tenis din istorie, şi soţia Julia Lemigova au confirmat vestea că şi-au întemeiat propria familie prin adoptarea a doi băieţi.

Urmărește
11754 afișări
Imaginea articolului Fosta jucătoare de tenis Martina Navratilova a devenit mamă pentru prima oară la 67 de ani

Fosta jucătoare de tenis Martina Navratilova a devenit mamă pentru prima oară la 67 de ani

Vestea a fost confirmată miercuri de agentul fostei tenismene, Mary Greenham.

Martina Navratilova şi Julia Lemigova, care sunt căsătorite de aproape un deceniu, au solicitat intimitate în contextul acestui moment emoţionant pentru ele şi nu au oferit detalii despre copiii adoptaţi.

„Suntem în culmea fericirii”, a scris Navratilova.

Martina Navratilova devine astfel mamă pentru prima dată la 67 de ani.

Julia Lemigova, în vârstă de 52 de ani, are două fiice, Victoria şi Emma, din relaţii anterioare. De asemenea, a mai avut un fiu, Maximilian, care a murit la vârsta de 5 luni, în timp ce se afla în grija unei bone.

Fosta campioană la tenis dezvăluise anterior că nu mai crede că o să îşi întemeieze propria familie după ce a fost diagnosticată cu cancer la gât şi cancer la sân în 2023. După ce a urmat un tratament, Martina a dezvăluit că a scăpat de cancer după două luni.

Cele două au declarat pentru Page Six în decembrie că nu au „închis uşa” încă în privinţa planurilor lor de adopţie.

Martina Navratilova a câştigat 59 de titluri de Grand Slam la simplu şi dublu în timpul carierei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici