Fotbalistele australiene au ajuns la Paris fără bagaje şi echipament medical

  • Jucătoarele de fotbal ale Australiei au ajuns la Paris fără o parte din bagajele lor, inclusiv echipament medical cheie, care a fost blocat în Spania, a declarat duminică şeful echipei Australiei, Anna Meares.
  • Echipa va juca primul meci din grupă peste patru zile împotriva Germaniei, la Marsilia.
Urmărește
150 afișări
Imaginea articolului Fotbalistele australiene au ajuns la Paris fără bagaje şi echipament medical

Fotbalistele australiene au ajuns la Paris fără bagaje şi echipament medical

Conform oficialillor echipei, aceasta va trebui acum să înlocuiască pe plan local o parte din echipamentul reţinut, înainte ca bagajele să fie expediate în Franţa.

„Sunt încă în Spania şi lucrăm cu Football Australia pentru a rezolva această problemă", a declarat Meares la o conferinţă de presă, citată de Reuters.

”Ele sunt încă în măsură să se antreneze şi să se pregătească şi au echipamentul de antrenament şi de joc cu ele. Dar există unele bagaje personale, unele articole medicale şi alte echipamente care sunt încă în Spania ".

Ea a spus că oficialii echipei au înlocuit deja unele dintre echipamente, cum ar fi banda adezivă, foarfece şi truse de resuscitare, în Marsilia.

„Aceste bagaje ar fi trebuit să fie pe mai multe zboruri ieri (sâmbătă), dar nu s-a întâmplat. Nu este ideal, dar sperăm ca astăzi să putem face progrese şi să achiziţionăm la Marsilia o parte din obiectele personale şi echipamentele medicale necesare", a spus ea.

Acesta nu este primul incident cu bagajele care afectează echipa Australiei înaintea Jocurilor de la Paris, care încep la 26 iulie. La începutul lunii iulie, o navă container care transporta toate uniformele echipei Australiei s-a ciocnit de o altă navă în apropiere de Gibraltar.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici