FRF: 573.000 de euro pentru partidele echipei naţionale cu Luxemburg şi Franţa

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a stabilit un buget de 573.000 de euro pentru partidele echipei naţionale cu Luxemburg şi Franţa din cadrul preliminariilor Euro 2012, programate în 2, respectiv 6 septembrie.

Urmărește
87 afișări
Imaginea articolului FRF: 573.000 de euro pentru partidele echipei naţionale cu Luxemburg şi Franţa

FRF: 573.000 de euro pentru partidele echipei naţionale cu Luxemburg şi Franţa (Imagine: Shutterstock)

"Au fost aprobate programul şi bugetul aferent acţiunilor echipei naţionale de seniori, respectiv jocurile oficiale, din cadrul preliminariilor EURO 2012, cu Luxemburg (2 septembrie) şi Franţa (6 septembrie). Totalul costurilor însumează 573.000 de euro, reprezentând transport cu avion charter, cazare şi masă în Luxemburg, prime sportive, precum şi cheltuielile de organizare ale jocului cu Franţa (ticketing, hospitality pentru 3.600 VIP, stewarding ş.a.m.d.)", se arată într-un comunicat postat, marţi, pe site-ul oficial al FRF.

De asemenea, bugetul aferent aferent acţiunilor echipei naţionale de tineret Under 21, respectiv jocurile oficiale din cadrul preliminariilor Campionatului European ediţia 2011-2013, cu Kazahstan (2 septembrie) şi Letonia (6 septembrie) este de 136.000 euro, dintre care 90.000 numai pentru avionul charter spre şi din Kazahstan.

Comitetul Executiv a aprobat numirea lui Mihail Marian în funcţia de Director Tehnic Naţional începând cu data de 1 septembrie 2011. În vârstă de 53 de ani, Mihail Marian va conduce un colectiv, în care se vor regăsi, printre alţii, Dan Apolzan (Directorul Şcolii Federale de Antrenori începând cu 1 septembrie 2011), Viorel Cojocaru (rectorul UNEFS), Miodrag Belodedici (directorul tehnic al loturilor naţionale de juniori), Ştefan Iovan (antrenorul coordonator al loturilor naţionale de juniori).

În următoarele trei-patru luni se va face o evaluare obiectivă şi exhaustivă a fotbalului românesc la toate nivelurile, începând cu copiii şi juniorii şi terminând cu eşalonul seniorilor. Se va înfiinţa un grup de lucru, denumit Colegiul Central al Antrenorilor, alcătuit din personalităţi ale fotbalului, urmând ca, apoi, să se elaboreze strategiile tehnice ce se vor impune.

Membrii Comitetului Executiv au aprobat referatul conform căruia nu se va mai organiza Campionatul Selecţionatelor Judeţene Under 16, urmând ca noua Direcţie Tehnică a FRF, condusă de Mihail Marian, s-o integreze în strategia tehnică de ansamblu a fotbalului românesc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici