FRF caută selecţioneri pentru reprezentativele de juniori Under 14, 15, 17 şi 18

Federaţia Română de Fotbal caută selecţioneri pentru reprezentativele României Under 14, Under 15, Under 17 şi Under 18, antrenorii care doresc să aplice pentru aceste posturi fiind rugaţi să trimită CV-urile pe adresa de e-mail a şefului departamentului de comunicare.

Urmărește
107 afișări
Imaginea articolului FRF caută selecţioneri pentru reprezentativele de juniori Under 14, 15, 17 şi 18

FRF caută selecţioneri pentru reprezentativele de juniori Under 14, 15, 17 şi 18 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Campania pe care FRF o lansează pentru găsirea celor patru selecţioneri se intitulează "4 The Future".

"Lansăm această campanie din dorinţa ca fotbalul românesc să beneficieze de un proces transparent de selecţie, iar alegerea selecţionerilor să fie făcută obiectiv, doar pe baza criteriilor de performanţă. În perioada 17 – 28 iunie doritorii sunt rugaţi să trimită CV-ul pe adresa de e-mail gabriel.berceanu@frf.ro, cu menţiunea ca fiecare dintre cei interesaţi să specifice la care dintre reprezentative îşi doreşte să aplice", se arată în anunţul FRF postat, marţi, pe site-ul oficial.

De asemenea, antrenorii de portari pot trimite CV-urile pe aceeaşi adresa de e-mail.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici