FRF: Echipa de start pentru meciul cu Franţa, publicată dintr-o eroare

Ofiţerul de presă al FRF şi al naţionalei, Paul Zaharia, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că ştirea referitoare la componenţa echipei de start a României pentru meciul cu Franţa a apărut pe site-ul oficial al federaţiei dintr-o eroare a firmei care administrează pagina web.

Urmărește
20 afișări
Imaginea articolului FRF: Echipa de start pentru meciul cu Franţa, publicată dintr-o eroare

FRF: Echipa de start pentru meciul cu Franţa, publicată dintr-o eroare (Imagine: Mediafax Foto)

"A fost o eroare tehnică din partea firmei care administrează site-ul. Ştirea care a apărut nu are niciun fel de acoperire în vreun anunţ al selecţionerului sau în vreun comunicat oficial. Personal am scos ştirea de pe site. Ştirea respectivă nu a fost postată de niciun oficial al FRF, numai noi, cei din Departamentul de presă, avem dreptul să publicăm ştiri oficiale", a declarat Zaharia.

Ofiţerul de presă a adăugat că cei responsabili de difuzarea informaţiei vor fi aspru sancţionaţi: "Am discutat cu directorul general al FRF, Ioan Angelo Lupescu, şi vor fi luate cele mai aspre măsuri împotriva persoanei care a greşit sau a firmei ca atare, după ce vom afla toate datele acestei situaţii. Nu folosim site-ul FRF ca mijloc de intoxicare, site-ul este un lucru respectabil", a spus Zaharia.

Luni dimineaţă, pe site-ul FRF a apărut o ştire care anunţa că selecţionerul Victor Piţurcă s-a decis asupra primului 11 pentru meciul cu Franţa şi făcea publice numele jucătorilor titulari pentru partida de diseară, de la ora 19.00, de la Zurich, din grupa C a Campionatului European.

Conform ştirii apărute pe site-ul FRF în această dimineaţă, primul 11 arăta astfel: Lobonţ - Contra, Tamaş, Goian, Raţ - Cociş, Rădoi, Chivu - Nicoliţă, D. Niculae, Mutu.

România face parte din grupa C a Campionatului European şi va juca, în ordine, cu Franţa (astăzi, Zurich, ora 19.00), Italia (13 iunie, Zurich, ora 19.00) şi Olanda (17 iunie, Berna, ora 21.45).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici