FRF încearcă să suplimenteze încă o dată numărul de bilete pentru români la meciul cu Cipru

Federaţia Română de Fotbal încearcă să suplimenteze încă o dată numărul de bilete pentru români la meciul cu Cipru, potrivit paginii oficiale de Facebook a echipei naţionale a României.

Urmărește
33 afișări
Imaginea articolului FRF încearcă să suplimenteze încă o dată numărul de bilete pentru români la meciul cu Cipru

„Anunţ pentru Zidul Galben din Larnaca: ca urmare a cererii mare de bilete, FRF încearcă să suplimenteze încă o dată numărul de tichete alocate suporterilor români”, se arată în postare.

Biletele pentru partida cu Cipru din Liga Naţiunilor au fost puse în vânzare miercuri. În 75 de minute s-au epuizat toate cele 828 de bilete puse la dispoziţia suporterilor români.

FEF a cerut o suplimentare, astfel că joi au mai fost scoase la vânzare 700 de bilete, care au fost epuizate.

Partida Cipru-România se va desfăşura pe 12 octombrie, la Larnaca. Stadionul din Larnaca are o capacitate de 8.000 de locuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici