FRF suplimentează numărul biletelor la meciul cu Andorra

Federaţia Română de Fotbal a decis să suplimenteze numărul de bilete de intrare la meciul România - Andorra, de astăzi, de la ora 20.30, din cadrul preliminariilor Cupei Mondiale FIFA 2014, programat pe Arena Naţională din Bucureşti.

Urmărește
260 afișări
Imaginea articolului FRF suplimentează numărul biletelor la meciul cu Andorra

FRF suplimentează numărul biletelor la meciul cu Andorra (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Astfel, va fi deschis inelul intermediar la Peluzele Nord şi Sud, însemnând un plus de aproximativ 3.700 de bilete faţă de cele peste 19.000, câte au fost puse în vânzare iniţial, informează frf.ro.

"Această măsură a fost luată, ţinând cont de interesul suporterilor naţionalei faţă de acest meci, numărul de bilete vândute până acum justificând această decizie. Casele de bilete ale Arenei vor fi deschise până la ora meciului", anunţă FRF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici