FRF: Zidul Galben din Larnaca se măreşte, se suplimentează numărul de bilete la meciul Cipru-România

  • Federaţia Română de Fotbal a anunţat că se suplimentează numărul de bilete pentru suporterii români care doresc să asiste la partida Cipru-România.
  • Miercuri, primele bilete s-au epuizat în zeci de minute.
  • Partida se va desfăşura în octombrie, la Larnaca.
Urmărește
109 afișări
Imaginea articolului FRF: Zidul Galben din Larnaca se măreşte, se suplimentează numărul de bilete la meciul Cipru-România

FRF: Zidul Galben din Larnaca se măreşte, se suplimentează numărul de bilete la meciul Cipru-România

Miercuri, toate cele 828 de bilete alocate suporterilor români pentru meciul din Cipru au fost achiziţionate în doar 75 de minute. Joi, Federaţia Română de Fotbal a anunţat că a reuşit să suplimenteze locurile alocate suporterilor români.

„Zidul Galben din Larnaca se măreşte! Ca urmare a dialogului avut cu Federaţia de Fotbal din Cipru, FRF a reuşit să suplimenteze numărul de locuri alocat suporterilor români. Astfel, alte 700 de bilete au fost puse în vânzare azi pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro”, anunţă FRF pe pagina de Facebook Echipa naţională de fotbal a României.

Partida Cipru-România se va desfăşura pe 12 octombrie, la Larnaca. Stadionul din Larnaca are o capacitate de 8.000 de locuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici