Gabi Popescu vrea să cumpere Universitatea Craiova

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, duminică, la un post de radio local, că fostul jucător Gabi Popescu este interesat să cumpere gruparea olteană, însă a precizat că nu este de acord să vândă echipa.

Urmărește
3 afișări
Imaginea articolului Gabi Popescu vrea să cumpere Universitatea Craiova

Gabi Popescu vrea să cumpere Universitatea Craiova

"Un fost angajat de-al meu, în care aveam mare încredere, după ce a plecat de lângă mine, mi-a spus că Gabi Popescu este interesat să cumpere Universitatea şi să-i spun suma pe care o vreau. Din start i-am spus că Universitatea, cum probabil şi el trebuia să ştie, nu este de vânzare nici pentru un miliard de euro. În această perioadă, mulţi s-au interesat, sperând să mă convingă să dau echipa. Nu va pleca la nicio altă persoană şi ea va rămâne în familia mea, indiferent de greutăţile prin care vom trece", a afirmat Mititelu.

Conform unor surse apropiate grupării oltene, angajatul despre care vorbeşte Mititelu ar fi Ovidiu Stângă, iar suma propusă de Gabi Popescu ar fi de circa 10 milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici