- Home
- Sport
- BUCUREŞTI, (05.07.2013, 17:30)
- Marius Ţone
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Ganea: Dacă FRF acorda Universităţii Cluj câteva zile nu se mai ajungea la TAS
Antrenorul formaţiei Universitatea Cluj, Ionel Ganea, a declarat, vineri, că în situaţia în care FRF acorda câteva zile în plus pentru a obţine aprobarea planului de reorganizare, atunci gruparea ardeleană nu mai ajungea la TAS pentru a obţine licenţa de Liga I.
Urmărește
74 afișări
Ionel Ganea (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)
"Nu trebuia să se ajungă aici, pentru că Universitatea Cluj a fost în regulă. Singura problemă a fost că s-a prelungit aprobarea planului de reorganizare din cadrul procedurii de insolvenţă. Dar asta nu a fost din vina clubului. A fost o procedură juridică. Eu spun că dacă federaţia ne acorda şi nouă câteva zile pentru ca planul de reorganizare să fie aprobat de instanţă nu se mai ajungea aici", a spus Ganea la postul Digi Sport.
El a adăugat că Săgeata Năvodari, singura echipă dintre cele nou-promovate care nu a obţinut licenţa la prima instanţă, a beneficiat de timp din partea FRF pentru a-şi completa dosarul şi a primi în cele din urmă dreptul de a activa în ediţia viitoare a Ligii I. "Nu pot să spun că FRF ne-a nedreptăţit, dar trebuia să ne fi înţeles că nu e vina noastră şi că termenul nu a fost stabilit de noi. Pentru că planul de reorganizare a fost aprobat după termenul limită stabilit de Sistemul Naţional de Licenţiere. Deci ne putea da şi nouă federaţia câteva zile cum le-au dat şi celor de la Năvodari să îşi mai aducă ce mai aveau nevoie la dosar", a explicat Ganea.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Ursula von der Leyen s-a îmbolnăvit de pneumonie „în formă severă”
-
Operaţiunea „Blitz". Controale masive la graniţele Schengen. Mii de maşini şi persoane verificate
-
După vizita la Moscova, premierul Slovaciei Fico a dispărut timp de 14 zile. A fost „descoperit” într-un apartament de lux din Vietnam, ce costă 6.200 de euro pe noapte
-
Italia cere Uniunii Europene să plafoneze preţul gazelor la 60 de euro pentru megawatt-oră
Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a dat dreptate clubului Universitatea Cluj, care a contestat deciziile instanţelor Sistemului Naţional de Licenţiere al FRF, de a nu-i permite să evolueze în Liga I, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, preşedintele grupării ardelene, Ioan Mărginean.
"Am primit decizia oficială de la TAS. Universitatea a primit licenţa pentru Liga I. Este o decizie absolut normală. Era logic pentru că ceea ce s-a întâmplat la cele două comisii de licenţiere din ţară a fost o bătaie de joc. Nu se poate ca în România cei care lucrează la Sistemul Naţional de Licenţiere să nu aplice şi să nu ţină cont de legea insolvenţei. Asta este o mare fisură în manualul de licenţiere", a spus Mărginean.
Oficialul susţine că gruparea clujeană a pierdut foarte mult din cauza refuzului instanţelor Sistemului Naţional de Licenţiere din cadrul FRF de a-i acorda licenţa. "Am pierdut foarte mult din cauza instanţelor departamentului de licenţiere. Am pierdut imagine, am pierdut bani, am pierdut jucători din cauza domnului Duru... Dar acum nu mai contează, important este că vom juca în Liga I. Mă bucur enorm pentru aceşti suporteri absolut fantastici ai Universităţii Cluj, ei merită totul", a precizat Mărginean, pentru MEDIAFAX.
În acest moment, după decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne în cazul clubului Universitatea Cluj, în Liga I sunt 17 echipe care îndeplinesc criteriile sportiv şi de licenţiere.
O decizie în ceea ce priveşte numărul echipelor care vor participa în sezonul viitor al Ligii I se va lua, sâmbătă, în cadrul Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal .
Citeşte şi:
Universitatea Cluj a primit licenţa la TAS
Citește pe alephnews.ro: Răspunde Guvernul Ciolacu 2 așteptărilor TALE, ca administrator al României în 2025? VOTEAZĂ AICI / Sondaj Aleph News – Mediafax – Ziarul Financiar
Citește pe www.zf.ro: Dragoş Damian, Terapia Cluj: No, amu gata! Gata cu văicăreala, cu bocetele şi cu plânsetele! Sunteţi oameni de afaceri puternici, va faceţi de ruşine! Hai, la muncă în 2025, avem multă treabă!
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Citește și: Universitatea Cluj a primit licenţa la TAS
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
China se confruntă cu un nou focar provocat de un virus la cinci ani după ce a început pandemia COVID-19. Ce este HMPV
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Ce trebuie să faci ca să ai succes în 2025? Un psihoterapeut a dezvăluit cinci lucruri pe care le poţi face în orice perioadă a anului. De ce nu funcţionează dorinţe precum „să pierd 5 kilograme” sau „să economisesc 10.000 de lei”
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Cerasela Rogen, traumatizată după vacanța în India: 'Am trecut și pe lângă casa lui Salman Khan și...' 😲
CANCAN.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe