Gazzetta dello Sport: România trebuie aplaudată în ciuda eliminării, lasă vestiarul impecabil

  • Echipa naţională a României a părăsit competiţia Euro 2024 cu capul sus, nu doar pe teren, ci şi în afara lui.
  • „România trebuie aplaudată în ciuda eliminării: lasă vestiarul impecabil”, îi laudă pe români Gazzetta dello Sport.
1229 afișări
Imaginea articolului Gazzetta dello Sport: România trebuie aplaudată în ciuda eliminării, lasă vestiarul impecabil

Vestiarul echipei naţionale de fotbal a României după meciul cu Olanda

După înfrângerea suferită în faţa Olandei în optimile de finală, tricolorii au lăsat o impresie deosebită prin comportamentul lor exemplar.

Conform ziarului italian La Gazzetta dello Sport, selecţionata condusă de Edward Iordănescu a lăsat vestiarul într-o stare impecabilă după meci.

Mai mult decât atât, jucătorii români au lăsat o scrisoare de mulţumire pentru experienţa trăită şi ospitalitatea primită pe durata turneului.

„România trebuie aplaudată în ciuda eliminării: lasă vestiarul impecabil. Iată cum a părăsit echipa selecţionerului Edward Iordănescu vestiarul după meciul pierdut în faţa Olandei în optimile de finală ale Euro 2024: totul în ordine cu o scrisoare de mulţumire pentru experienţă şi ospitalitate”, scrie publicaţia italiană, evidenţiind contrastul între dezamăgirea sportivă şi eleganţa cu care echipa română a părăsit competiţia.

Postarea este urmată de imagini care arată un vestiar impecabil, scrisoarea de mulţumire şi suporterii din tribună.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici