Geoană îl va premia pe Bute pentru victoria în faţa lui Paul Mendy

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, îl va premia, miercuri, pe Lucian Bute, campion mondial în versiunea IBF la categoria supermijlocie, pentru victoria de la Bucureşti în faţa pugilistului francez Paul Mendy.

Urmărește
159 afișări
Imaginea articolului Geoană îl va premia pe Bute pentru victoria în faţa lui Paul Mendy

Geoană îl va premia pe Bute pentru victoria în faţa lui Paul Mendy (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Preşedintele Senatului României, Mircea Geoană, îl va premia pe Lucian Bute, campionul mondial în versiunea IBF la categoria supermijlocie, pentru victoria în faţa boxerului francez Paul Mendy", se arată într-un comunicat de presă remis marţi MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, ceremonia de premiere va avea loc miercuri, în Salonul Oficial al Senatului României.

Pugilistul Lucian Bute şi-a păstrat cu succes pentru a opta oară centura mondială IBF la categoria supermijlocie, după ce l-a învins pe 9 iulie, la Bucureşti, pe francezul Jean Paul Mendy prin KO în repriza a patra a meciului desfăşurat la Romexpo, în faţa a 10.000 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici