Gheorghe Hagi, prezent la Gala "Campion pentru România"

Fostul selecţioner Gheorghe Hagi a sosit, sâmbătă seară, la Romexpo, unde va asista la meciul dintre Lucian Bute şi Jean Paul Mendy, contând pentru titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF.

Urmărește
274 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Hagi, prezent la Gala "Campion pentru România"

Gheorghe Hagi, prezent la Gala "Campion pentru România" (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Alături de Hagi, care speră într-o victorie a lui Bute, la Romexpo se mai află Ion Ţiriac, Victor Piţurcă, Prinţul Paul de România şi Prinţesa Lia, Basarab Panduru, dar şi alte personalităţi.

"Bute este un boxer complet şi va câştiga acest meci. Mendy nu este un adversar de anvergura lui. Nu ştiu în ce rundă va câştiga, dar va fi probabil un KO", a declarat Panduru.

Lucian Bute, campionul mondial IBF la categoria supermijlocie, îşi va apăra titlul mondial în faţa francezului Jean Paul Mendy, astăzi, în gala "Campion pentru România" , transmisă de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici