Prima pagină » Sport » S-a decis: Suspendarea primită de Messi după gestul său din meciul cu Athletic Bilbao

S-a decis: Suspendarea primită de Messi după gestul său din meciul cu Athletic Bilbao

S-a decis: Suspendarea primită de Messi după gestul său din meciul cu Athletic Bilbao
Gabriel Negreanu
19 ian. 2021, 16:28, Sport

Messi a fost eliminat în trecut de două ori în timp ce juca la echipa naţională a Argentinei, inclusiv la câteva secunde după debutul său într-un amical împotriva Ungariei în 2005. Cealaltă eliminare a venit în Copa America 2019 într-un meci împotriva Chile. De asemenea, a fost eliminat o dată în timp ce juca pentru echipa „B” a Barcelonei, relatează AP.

Arbitrul Gil Manzano a declarat în raportul său despre meci că Messi şi-a lovit adversarul cu „forţă excesivă” în timp ce mingea nu era lângă el.

Messi va rata meciul Barcelonei împotriva clubului Cornellà din divizia a treia în Copa del Rey şi meciul împotriva lui Elche în liga spaniolă.