Ghinion la tragerea la sorţi pentru românce în turneul de tenis de la Paris 2024

  • Tragerea la sorţi a tabloului principal al turneului de tenis feminin din cadrul Jocurilor Olimpice a hărăzit jucătoarelor române adversare din top 5.
  • Irina Begu şi Ana Bogdan se înfruntă cu numărul 1, respectiv 5, în timp ce Jaqueline Cristian a scăpat joi de numărul 4, după retragerea acesteia.
Urmărește
356 afișări
Imaginea articolului Ghinion la tragerea la sorţi pentru românce în turneul de tenis de la Paris 2024

Ghinion la tragerea la sorţi pentru românce în turneul de tenis de la Paris 2024

Irina Begu (136 WTA) o va întâlni, conform tragerii la sorţi, pe lidera mondială, poloneza Iga Swiatek, cu care a mai jucat o singură dată, când a pierdut în turul 3 la Wimbledon, în 2021.

Ana Bogdan (96 ATP) o va înfrunta pe italianca Jasmine Paolini, numărul 5 mondial, recent finalistă la Roland Garros şi la Wimbledon. Cele două nu s-au mai întâlnit niciodată în circuitul profesionist.

La tragerea la sorţi, Jaqueline Cristian a primit-o ca adversară pe numărul patru mondial, Elena Rybakina din Kazahstan.

ITF, Federaţia Internaţională de Tenis, a anunţat însă joi după-amaiză că Elena Rybakina s-a retras din turneul olimpic (27 iulie - 4 august). Motivele retragerii kazahei de 25 de ani nu au fost dezvăluite.

Ca urmare, franceza Caroline Garcia (25 WTA) este acum cap de serie şi cel mai probabil nu o va înfrunta pe Zheng Qinwen, numărul 7 mondial, ci pe românca Jaqueline Cristian.

Perechile de dublu, Bogdan-Cristian şi Begu-Niculescu, şi-au aflat la rândul lor adversarele din primul tur.

Astfel, perechea Bogdan-Cristian va întâlni pe japoneze Aoyama şi Shibahara în timp ce Begu şi Niculescu se vor confrunta cu o pereche din Thailanda formată din Hsieh şi Tsao.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici