Gică Hagi menţine suspansul în privinţa ofertei de la naţională. Farul său şchioapătă în Superligă

Deşi a promis un răspuns după meciul cu FC Botoşani, pierdut de Farul cu 1-0, Gică Hagi a lăsat astă-seară în coadă de peşte un răspuns în legătură cu preluarea naţionalei.

Urmărește
222 afișări
Imaginea articolului Gică Hagi menţine suspansul în privinţa ofertei de la naţională. Farul său şchioapătă în Superligă

La prima partidă sub comanda lui Liviu Ciobotariu, FC Botoşani s-a impus, dumnică seară, pe terenul Farului Constanţa, scor 1-0, în etapa a 3-a din Superliga de fotbal.

Unicul gol al partidei a fost reuşit de un fost jucător trecut pe constănţeni, Ştefan Bodişteanu, în minutul 48. De la oaspeţi, Friday Adams a fost eliminat în minutul 56 pentru o intrare dură.

„E un moment greu, nu ne aşteptam. Am făcut anumite greşeli mari. Trebuie schimbate lucrurile. Am dominat 99%, ei au avut o singură ocazie. Am avut 100 de ocazii, dar stăm prost în ultimii 30 de metri, nu suntem vii, nu vedem poarta”, a comentat managerul Gică Hagi la final. 

Legat de oferta FRF de a- prelua pe „tricolori”, „Regele” a spus: „Eu am acceptat proiectul la Farul. L-am început de doi ani şi ceva. O să auziţi mâine (n.r. - despre naţională). O să scriu un comunicat, după ce o să-l sun pe preşedinte (n.r. - Răzvan Burleanu). Pentru mine, Farul e foarte important”.

Farul are un singur punct şi nu a marcat în actualul sezon, iar Botoşani, care era ultima în clasament înaintea rundei, a strâns 3 puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici