Gigel Bucur: Terenul a fost principalul adversar

Atacantul Gigel Bucur a declarat, miercuri seară, după ce echipa naţională a României a terminat la egalitate, scor 1-1, cu reprezentativa Austriei, că terenul a fost principalul adversar al "tricolorilor".

Urmărește
9 afișări
Imaginea articolului Gigel Bucur: Terenul a fost principalul adversar

Gigel Bucur: Terenul a fost principalul adversar (Imagine: Mediafax Foto)

"Cred că terenul a fost principalul adversar de astăzi, însă din ce am văzut şi pe austrieci i-a incomodat destul de mult. A fost foarte greu să ne descurcăm, mai ales după partida epuizantă din Franţa. Totuşi, cred că echipa naţională este pe drumul cel bun şi nu trebuie să dezarmăm după acest rezultat. Mă aşteptam să vină mai multă lume la stadion, dar sperăm ca la meciurile următoare suporterii să fie alături de noi. Trebuie să-i acordăm mai multă încredere lui Răzvan Lucescu deoarece mai sunt două meciuri foarte importante pe care trebuie să le câştigăm, pentru a ne uşura şansele în preliminariile Euro-2012. Mă bucur că am marcat, dar mi-aş fi dorit să şi câştigăm", a spus Bucur.

Echipa naţională a României a terminat la egalitate, miercuri, pe teren propriu, scor 1-1 (0-0), cu reprezentativa Austriei, într-un meci din grupa a 7-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici