Gigi Becali: Dacă nu recunoaşte că a luat bani, Mihai Stoica e cea mai mare jigodie

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni seară, la Sport.ro, că fostul manager general Mihai Stoica, în prezent preşedinte la Unirea Urziceni, este "cea mai mare jigodie", dacă nu recunoaşte că a luat bani necuveniţi în perioada în care a activat la gruparea din Bulevardul Ghencea.

Urmărește
3 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Dacă nu recunoaşte că a luat bani, Mihai Stoica e cea mai mare jigodie

Gigi Becali: Dacă nu recunoaşte că a luat bani, Mihai Stoica e cea mai mare jigodie

"A fost ca fratele meu, îmi spunea lumea: te-a furat. Ce dacă, a luat şi el 500.000-600.000 acolo, nu-i nimic. Dacă atâta lucru nu poţi să recunoşti, înseamnă că eşti cea mai mare jigodie de om. Când a vrut mai demult să plece, nu l-am lăsat, deşi n-aveam nevoie de el, toată treaba o făcea Argăseală. El nu se gândeşte, de tâmpit ce e, dacă-i fac un audit şi o plângere cu contractele alea, cu sumele alea? Aşa încredere aveam în el că eu şi cu el ştiam cifrul de la seif. Argăseală face cât cinci de MM", a spus Becali.

Gigi Becali a precizat că atacul lansat duminică seară de Mihai Stoica la adresa sa reprezintă o intoxicare. "Nu a fost un general prost, a ţinut sabia, nu s-a jucat cu cuţitul. Atât de mult, că a luat-o razna. A zis că distrug spiritul Stelei. Sunt perversităţi, intoxicări pe care el le avea şi am încercat să-l temperez atunci. Îl doare pe el în fund de Steaua acum. El ştie ce l-a curăţat. A vrut să mă fure, n-a putut, că le-am trimis la toţi: nu vă dau banii, am oprit contractele. Dar nu asta, a greşit altceva: a spus că nu vrea să asiste la distrugerea Stelei. Asta i-a fost fatală. Nu mă aşteptam să fii aşa jigodie, nu-mi vine să cred. Azi i-am dat telefon să râd de el. Mă domina, cum zice el? Văd că el ia medicamente, ştiam că el e nebun puţin", a spus Becali.

Finanţatorul stelist a mai spus că după ce preşedintele clubului Unirea Urziceni l-a atacat, va anula donaţia prin care îi ceda acestuia un teren şi că declaraţiile făcute de el duminică seară au fost o cursă pentru Mihai Stoica. "Duminică dimineaţă am vorbit cu avocaţii să anulez donaţia de teren. Mi-au spus că nu se poate, trebuie să mă atace el. Şi atunci am declarat câte ceva, iar el a venit la emisiunea Fanatik şi a căzut în cursă. A făcut greşeala asta şi l-am agăţat. O să-i iau terenul, să anulez donaţia. Fraier, n-a pierdut numai 200.000, ci a văzut şi lumea ce caracter are. Nici nu-mi vine să cred că m-a păcălit atâţia ani", a precizat Becali.

Becali s-a întrebat cu ce a greşit faţă de Stoica: "Cu ce am greşit? Că puneam bodyguarzii să aibă grijă de el să nu-l bată Giovani şi Victor (n.r. - impresarii Ioan şi Victor Becali, verii finanţatorului stelist)? Că i-am dat clubul pe mână? Unde ai văzut transfer de 800.000, iar comision de intermediere 1,3 milioane? Andrey are salariu de 300.000, aşa i-a făcut el", a punctat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici