Gimnasta Ana Bărbosu pierde dramatic medalia de bronz, după o contestaţie a americancei Jordan Chiles

  • Gimnasta română Ana Bărbosu a terminat luni concursul olimpic la sol pe locul trei, însă o contestaţie de ultim moment a americancei Jordan Chiles a retrogradat-o pe româncă pe locul patru.
  • În aceaşi probă, Sabrina Maneca Voinea a terminat pe locul cinci.
Urmărește
3221 afișări
Imaginea articolului Gimnasta Ana Bărbosu pierde dramatic medalia de bronz, după o contestaţie a americancei Jordan Chiles

Finală dramatică pentru gimnastele române Sabrina Maneca Voinea şi Ana Bărbosu în finala olimpică la sol de la Paris.

Ana Bărbosu a evoluat a cincea şi a fost notată cu 13.700, având un punct penalizare pentru o ieşire de pe suprafaţa de evoluţie.

Sabrina Maneca Voinea a evoluat a şaptea şi a fost de asemenea notată cu 13.700, tot cu o zecime penalizare.

Înaintea evoluţiei ultimei concurente, americana Jordan Chiles, Ana Bărbosu era clasată pe locul 3 şi Sabrina Maneca Voinea pe locul 4.

Sabrina Maneca Voinea a depus contestaţie, în urma căreia nota sa nu a fost modificată.

După evoluţia americancei Chiles, clasamentul final după anunţarea notei, o avea pe Ana Bărbosu pe locul trei, însă Chiles a depus la rândul ei contestaţie, nota ei fiind ajustată la 13.766, peste cea a Anei Bărbosu, care a fost astfel retrogradată.

Medalia de aur a revenit braziliencei Rebeca Andrade, cu 14.166, în timp ce Simone Biles a câştigat argintul cu 14.133. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici