Gimnasta Ana Maria Barbosu va primi medalia de bronz vineri, la Bucureşti

  • Gimnasta Ana Maria Barbosu va intra în posesia medaliei de bronz câştigată în finala de la sol a Jocurilor Olimpice de la Paris 2024.
  • Anunţul a fost făcut prin intermediul unui comunicat de presă al Team Romania.
  • Ceremonia va avea loc vineri, la Bucureşti.
Urmărește
691 afișări
Imaginea articolului Gimnasta Ana Maria Barbosu va primi medalia de bronz vineri, la Bucureşti

Gimnasta Ana Maria Barbosu va primi medalia de bronz vineri, la Bucureşti

Medalia îi va fi înmânată de Octavian Morariu, membru al Comitetului Internaţional Olimpic pentru România, şi de Mihai Covaliu, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. Ceremonia va avea loc pe esplanada Casei Olimpice din Bucureşti, vineri 16 august, cu începere de la ora 9.30.

În urma memoriilor făcute la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de Federaţia Română de Gimnastică (FRG) şi de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Tribunalul de Arbitraj al Sportului a decis ca medalia de bronz să revină Anei Maria Bărbosu.

Aceasta a pierdut locul pe podium la proba sol a finalei de la Jocurile Olimpice de la Paris în urma unei contestaţii depuse de echipa unei gimnaste din SUA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici