- Home
- Sport
- BUCUREŞTI, (29.11.2015, 19:20)
- Adina Oşan
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Gimnasta Cătălina Ponor, recuperare în SUA după complicaţii la tendon în urma operaţiei
Gimnasta Cătălina Ponor se recuperează în SUA timp de şase săptămâni, sportiva anunţând că au intervenit complicaţii după operaţia la tendon de luna trecută, de la Viena, ea ratând din această cauză şi Campionatele Mondiale.
Urmărește
451 afișări
Gimnasta Cătălina Ponor, recuperare în SUA după complicaţii la tendon în urma operaţiei (Imagine: Alexandru Dobre/Mediafax Foto)
"Pentru că au apărut nişte complicaţii la tendon după operaţie a trebuit să trec oceanul până în SUA, pentru a începe o recuperare puternică. Ei bine, uitaţi o parte dintre exerciţiile pe care le fac alături de doctorul Robert Donatelli, căruia îi mulţumesc pentru profesonalismul de care dă dovadă. Voi rămâne aici încă şase săptămâni, în care mă voi pregăti pas cu pas şi voi asculta sfaturile doctorului. Nu trebuie să fac nicio greşeală pe timpul recuperării în drumul spre Rio", a scris Ponor, duminică, într-un mesaj postat pe Facebook, ataşând şi un video cu exerciţiile de stretching şi terapie pe care le face.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Moș Crăciun, eroul sărbătorii, are o fișă medicală impresionantă: obezitate, diabet și jet lag extrem
-
22 decembrie 1989 - ziua fugii cu elicopterul a soţilor Ceauşescu
-
Cu ce variante merg PSD şi PNL la consultările de la Cotroceni
-
Războiul din Ucraina. Rusia anunţă că a doborât 42 de drone ucrainene în timpul nopţii
Cătălina Ponor a fost operată la tendonul unui picior, în 19 octombrie, într-o clinică din Viena, iar după intervenţia chirugicală declara că totul a decurs cu bine şi în maximum două luni o va lua de la capăt, "pas cu pas", mulţumindu-i antrenorului Octvian Bellu că i-a fost alături în spital.
"Operaţia a mers bine, sunt încă puţin ameţită după anestezie, dar medicul a făcut o treabă excelentă. Acum e nevoie de odihnă, cel mai mare pas a fost făcut. Urmează o recuperare foarte bună şi în maximum două luni voi putea începe, pas cu pas, de la început. Vă mulţumesc pentru suport şi îi mulţumesc domnului Bellu că a fost alături de mine la spital în fiecare secundă. Nu m-a părăsit nicio secundă până nu a ştiut că sunt bine", scria Ponor la acea vreme.
Ca urmare a problemei pe care o are la tendon, Cătălina Ponor nu a făcut parte din echipa României pentru Campionatele Mondiale de la Glasgow.
Cătălina Ponor, care a decis să se retragă din marea performanţă în urmă cu trei ani, iar în 2015 a anunţat că-şi doreşte revenirea în gimnastică, a concurat, în septembrie, în cadrul bilateralului amical România-Franţa, câştigat de echipa ţării noastre. Ponor a primit atunci următoarele note: 14,900 la bârnă, 14,850 la sărituri şi 13,950 la sol.
Ulterior, Cătălina Ponor s-a accidentat şi nu a participat la Campionatele Naţionale de la Bucureşti, însă ea a fost nominalizată în echipa pentru CM de la Glasgow, sperându-se într-o revenire a stării sale de sănătate.
Cătălina Ponor (27 de ani) este triplă campioană olimpică la JO din 2004 şi dublă medaliată la ediţia din 2012.
Citește pe alephnews.ro: Care sunt cele 16 povești care influențează fizica și astronomia în 2024
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Moment istoric pentru NASA: Sonda Parker va ajunge la o distanță record de 6,2 milioane kilometri, chiar în Ajunul Crăciunului
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe