Goian: Ne-ar fi ajutat mai mult nişte încurajări şi nu critici

Fundaşul central al formaţiei Steaua, Dorin Goian, a declarat, joi, că jucătorii antrenaţi de Marius Lăcătuş ar fi putut fi ajutaţi mai mult de încurajări venite din parte finanţatorului Gigi Becali şi nu de criticile lui la adresa echipei.

Urmărește
14 afișări
Imaginea articolului Goian: Ne-ar fi ajutat mai mult nişte încurajări şi nu critici

Goian: Ne-ar fi ajutat mai mult nişte încurajări şi nu critici (Imagine: Mediafax Foto)

"Ne-am obişnuit cu declaraţiile patronului. Sunt jucători care trec uşor peste ele şi alţii care le pun la suflet şi sunt afectaţi. Au fost momente când ne-ar fi ajutat mai mult nişte încurajări şi nu critici. Şi eu am trecut printr-o asemenea perioadă şi am fost supărat şi afectat. Chiar dacă ar fi trecut domnul Becali pe la noi, nu puteam să vă spun. Rămâne la noi în vestiar ce este între jucători şi preşedintele şi patronului clubului. Cu siguranţă că dacă ar fi venit patronul pe la noi aţi fi aflat", a spus Goian.

Fundaşul stelist a precizat că atmosfera din lotul echipei Steaua după meciul pierdut cu FC Braşov, scor 1-0, nu a fost una bună.

"Nu a fost o atmosferă bună. Ne-am pus speranţe mari în acel meci. Am mai trecut însă peste momente dificile. Trebuie să ţinem capul sus şi să mergem înainte. Chiar avem nevoie de victorie în meciul de sâmbătă. Sperăm să câştigăm acest meci şi să intrăm pe un făgaş normal", a menţionat el.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici