Grupul Friedkin a ajuns la un acord privind vânzarea clubului englez Everton

Blue Heaven Holdings şi Friedkin Group au ajuns la un acord cu privire la condiţiile de vânzare a participaţiei majoritare a Blue Heaven Holdings la Everton, a anunţat luni clubul din Premier League, conform Reuters.

Urmărește
34 afișări
Imaginea articolului Grupul Friedkin a ajuns la un acord privind vânzarea clubului englez Everton

Grupul Friedkin a ajuns la un acord privind vânzarea clubului englez Everton

Anunţul vine la doar două luni după ce Friedkin Group a renunţat la planurile sale de a cumpăra o participaţie majoritară la clubul din Merseyside, după ce i s-a acordat o perioadă de exclusivitate.

Recent, discuţiile anterioare au fost suspendate, iar Friedkin Group a decis să nu continue cu achiziţia din cauza preocupărilor legate de datoriile clubului către 777 Partners, un fond de investiţii american. Aceste datorii, în valoare de aproximativ 200 milioane de lire sterline, sunt acum gestionate de o firmă de asigurări americană, A-Cap.

Friedkin Group, care deţine şi clubul italian AS Roma, a avut un rol semnificativ în facilitarea construcţiei noului stadion al clubului, care se află în prezent în construcţie la Bramley-Moore Dock. Această dezvoltare este considerată esenţială pentru viitorul clubului şi al oraşului Liverpool.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici