Guardiola va ţine discursuri motivaţionale mai scurte după ce City a fost amendată drastic

Pep Guardiola, managerul lui Manchester City, spune că va scurta discuţiile cu echipa de la pauză, după ce clubul a fost amendat pentru că a întârziat în mod repetat la începutul meciurilor şi după pauză.

Urmărește
2089 afișări
Imaginea articolului Guardiola va ţine discursuri motivaţionale mai scurte după ce City a fost amendată drastic

Guardiola va ţine discursuri motivaţionale mai scurte după ce City a fost amendată drastic

Clubul a acceptat că a încălcat regulile Premier League de 22 de ori „fără motive întemeiate" şi a fost amendat cu 2,09 milioane de lire sterline.

Când a fost rugat să comenteze situaţia, Guardiola a spus: „Am citit doar la ştiri. Voi încerca să fac discursurile mele la pauză mai scurte".

El a vorbit înainte de meciul de pre-sezon de sâmbătă împotriva lui Chelsea, disputat în Columbus, SUA.

Cu atât de puţini jucători seniori la dispoziţia sa după Euro 2024 şi Copa America, Guardiola a dat minute semnificative atacantului norvegian Erling Haaland după ce echipa sa naţională nu a reuşit să se califice pentru turneul de vară.

Guardiola, care afirmase anterior că Haaland a avut probleme musculare, a spus: "El şi-a revenit şi se simte mult mai bine. Şi să sperăm că va putea juca mai multe minute".

Guardiola a refuzat să comenteze zvonurile potrivit cărora Atletico Madrid este în discuţii pentru atacantul Julian Alvarez, care este în prezent plecat la Jocurile Olimpice de la Paris cu Argentina.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici