Hagi: Acum nu mă gândesc la titlu, ci doar la meciul următor

Tehnicianul echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi, a declarat că deocamdată nu se gândeşte la câştigarea titlului, ci doar la următoarea partidă a sa şi că pentru gruparea din Istanbul fiecare sfârşit de săptămână este o finală, informează cotidianul Guneş.

13 afișări
Imaginea articolului Hagi: Acum nu mă gândesc la titlu, ci doar la meciul următor

Hagi: Acum nu mă gândesc la titlu, ci doar la meciul următor (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Obiectivele mele sunt pentru o săptămână. În acea săptămână mă gândesc ce jucători voi folosi. Am venit ştiind situaţia echipei. Galatasaray este casa mea. Şi nu am nimic de pierdut. Acum nu mă gândesc la titlu, ci doar la meciul următor. Fiecare sfârşit de săptămână este pentru noi o finală. Trebuie să mergem pas cu pas pentru a ajunge sus", a spus Hagi.

Întrebat, după meciul cu Antalyaspor, scor 2-1, cum este să se afle din nou pe stadionul Ali Sami Yen, Gheorghe Hagi a răspuns, în limba turcă "Muhteşem" (minunat).

Potrivit cotidianului Star, Gheorghe Hagi s-a aflat pentru prima dată pe banca tehnică pe stadionul Ali Sami Yen, după 1984 de zile şi a fost întâmpinat cu entuziasm de suporteri.

La pauza partidei, Hagi i-a chemat în vestiar pentru a-i asculta instrucţiunile şi pe jucătorii care se aflau în tribună: Milan Baros, Aykut, Arda, Ayhan, Aydin, Caglar şi Gokhan Zan. Tehnicianul doreşte ca astfel echipa să fie mai unită.

La meciul de sâmbătă, Hagi a avut ocazia să se afle în aceeaşi incintă cu fostul arbitru Erol Ersoy, cu care a avut un proces în urma căruia a fost condamnat, în 2005, la 17 luni de închisoare, pedeapsa fiind comutată într-o amendă de 2.857 de lire turceşti. Ersoy a fost observator la partida Galatasaray - Antalyaspor. În data de 10 martie 2001, când era fotbalist la Galatasaray, Gheorghe Hagi l-a scuipat, l-a insultat şi l-a lovit pe arbitrul Erol Ersoy, după ce a primit un cartonaş roşu în timpul partidei disputate, pe teren propriu, cu echipa Genclerbirligi, în cadrul etapei a XXIV-a a campionatului Turciei.

Formaţia Galatasaray Istanbul a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Antalyaspor, în campionatul Turciei, aceasta fiind prima victorie obţinută de antrenorul Gheorghe Hagi în al doilea său mandat. Pentru Galatasaray au marcat Servet '31 şi Pino '34, în timp ce pentru Antalyaspor a înscris Nizam '55.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici