Hagi: Am demonstrat că avem valoare şi că suntem tari

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Gheorghe Hagi, a declarat, înaintea antrenamentului de vineri seară, că "roş-albaştrii" au demonstrat că au valoare în meciul împotriva polonezilor de la Zaglebie Lubin, din manşa secundă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Hagi: Am demonstrat că avem valoare şi că suntem tari

Hagi: Am demonstrat că avem valoare şi că suntem tari

"Am demonstrat că avem valoare, şi că suntem tari. Suntem la început de drum şi sunt mulţumit. Victoriile sunt importante, dar în România ne place câteodată să trecem dintr-o parte în alta. Când se joacă foarte bine, se spune că adversarul a fost prost, când se joacă normal, iar nu e bine. Există un adversar şi el poate să joace bine, şi el poate fi valoros, şi poate juca mai bine ca tine. Noi muncim şi arătăm mai bine pe zi ce trece. Victoriile aduc victorii şi e bine că învingem", a declarat Gheorghe Hagi.

Antrenorul formaţiei din Bulevardul Ghencea a prefaţat şi meciul cu Poli Iaşi, din etapa a treia a ligii I. "Iaşiul este o echipă care, dacă nu eşti atent, poate să producă surpriza, aşa cum a mai făcut-o. Jucăm acasă şi trebuie să gestionăm foarte bine această situaţie. Trebuie să fim la fel de concentraţi, determinaţi şi disciplinaţi pentru a câştiga trei puncte importante. Sunt multe meciuri într-un timp scurt, dar o să facem şi mâine un meci bun. Nu discut de oboseală, chiar dacă ar fi aşa ceva, la Steaua suntem obişnuiţi", a explicat fostul internaţional.

Tehnicianul stelist a menţionat că nu ştie dacă îl va folosi în meciul cu Poli Iaşi pe mijlocaşul Mihăiţă Pleşan, transferat luni de la Poli Timişoara, şi a menţionat că fundaşul Dorin Goian nu este încă refăcut complet după accidentarea la spate din cauza căreia a ratat şi meciul retur cu Zaglebie Lubin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici