Hagi: Aştept să mi se facă oferta, vin cu cea mai mare plăcere la naţională

Tehnicianul Gheorghe Hagi a declarat, sâmbătă, că aşteaptă o ofertă pentru a prelua naţionala şi a subliniat că vrea un proiect pe termen lung.

225 afișări
Imaginea articolului Hagi: Aştept să mi se facă oferta, vin cu cea mai mare plăcere la naţională

Hagi: Aştept să mi se facă oferta, vin cu cea mai mare plăcere la naţională (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Sunt omul naţionalei şi aştept să mi se facă oferta, vin cu cea mai mare plăcere. Dar vreau un proiect pe termen lung", a declarat Hagi pentru ProTV şi www.sport.ro.

Hagi, Gheorghe Popescu şi Adrian Ilie au asistat la Teatrul de Comedie la primul spectacol în care au jucat fetele lor, confom sursei citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici