Hagi: Cel mai drag tricou al meu este cel al lui Maradona. Regret că nu mai pot face schimb cu Messi

Fostul fotbalist Gheorghe Hagi a declarat, vineri, cu ocazia lansării unui tricou cu numele său, că are o colecţie de tricouri acasă, din care cel mai drag îi este cel al lui Diego Maradona, de la Cupa Mondială din 1990.

359 afișări
Imaginea articolului Hagi: Cel mai drag tricou al meu este cel al lui Maradona. Regret că nu mai pot face schimb cu Messi

Gheorghe Hagi (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

"Am o colecţie de tricouri pe care o voi prezenta la muzeul academiei. Din păcate, unele tricouri ale mele au dispărut, dar voi încerca să le recapăt. Cel mai drag tricou pentru mine este cel al lui Maradona, cu care am făcut schuimb la Mondialul din 90. Acum din păcate nu mai pot face schimb cu Messi, poate o să ajungă fiul meu să facă schimb cu el", a declarat Hagi.

Hagi a vorbit şi despre Liga I, el apreciind că Dinamo şi CFR doar par că s-au distanţat în lupta pentru titlu.

"M-am uitat chiar azi pe clasament şi se vor mai pierde multe puncte. În a doua jumătate vor fi multe echipe care nu-şi vor dori să pice în B şi atunci fiecare meci va fi greu".

Fostul jucător a fost prezent, vineri, la lansarea tricoului "Gheorghe Hagi" de firma de echipament sportiv Puma.

Tricoul este albastru şi are inserată în partea din faţă sigla Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi" şi chipul lui Gică Hagi, format din cifrele 1 şi 0. Tricoul este destinat suporterilor, costă 150 de lei, are cifra 10 pe spate şi o semnătură imprimată.

"Sunt mulţumit, înseamnă că am făcut ceva petru fotbal, pentru fani, acum orice apare despre mine e legat de ei şi au ocazia să cumpere un produs care să le amintească de mine. Nu este un tricou de joc al Academiei, este destinat fanilor. Probabil că suporterii mă cunosc foarte bine de vreme ce îmi urează să câştig campionatul, dar este departe de noi acest lucru. Deocamdată suntem în Divizia B şi ne rugăm să urcăm în prima", a afirmat Hagi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici