Hagi, cel mai mediatizat antrenor din Turcia în această iarnă

Tehnicianul echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi, a fost cel mai mediatizat antrenor din Turcia în pauza competiţională din această iarnă, conform unui bilanţ dat publicităţii de centrul de monitorizare media Interpress, informează ajansspor.com.

21 afișări
Imaginea articolului Hagi, cel mai mediatizat antrenor din Turcia în această iarnă

Hagi, cel mai mediatizat antrenor din Turcia în această iarnă (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Interpress a monitorizat aproximativ 2.000 ziare şi reviste, iar rezultatele au arătat că Hagi ocupă primul loc în topul celor mai mediatizaţi antrenori, cu 654 de ştiri despre el. Pe locul doi se află Şenol Guneş (Trabzonspor), cu 633 de ştiri, iar poziţia a treia este ocupată de Bernd Schuster (Beşiktaş), cu 532 de ştiri. Următoarele două locuri sunt ocupate de Aykut Kocaman (Fenerbahce) - 492 de ştiri şi de Ertugrul Saglam (Bursaspor) - 381 de ştiri.

Cea mai mediatizată echipă din Turcia a fost, în această iarnă, Beşiktaş, despre care s-au scris 4.284 de ştiri. Pe locul doi în topul echipelor mediatizate se află Fenerbahce, cu 4.129 de ştiri, iar pe poziţia a treia se află Galatasaray, cu 3.803 ştiri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici