Hagi: Dacă voi găsi un proiect de cel puţin doi ani voi antrena din nou

Tehnicianul Gheorghe Hagi a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că va antrena din nou dacă un club îi va propune un proiect de cel puţin doi ani, menţionând că acest lucru s-ar putea realiza chiar în această vară.

Urmărește
17 afișări
Imaginea articolului Hagi: Dacă voi găsi un proiect de cel puţin doi ani voi antrena din nou

Hagi: Dacă voi găsi un proiect de cel puţin doi ani voi antrena din nou (Imagine: Mediafax Foto)

"De un an şi ceva stau, adică nu mai sunt pe teren, dar lucrez foarte mult. Muncesc în afara terenului, la DVD-uri, la Academia de fotbal, la Cupa Hagi. Poate în vară o să mă vedeţi din nou pe teren, dar depinde de ofertă. Era să fie acum două luni, la Galatasaray. Nu a fost, pentru că eu am spus clar că voi antrena din nou numai dacă este un proiect care să mă provoace să câştig. Dacă o să găsesc un proiect de durată, de cel puţin doi ani, o să o iau din nou de la capăt. Bineînţeles că aş antrena şi în ţară. Eu niciodată n-am exclus România, n-am spus niciodată că nu mai muncesc acasă. Aici e România, e casa mea, cu bune şi cu rele îmi place România şi mi-aş dori să antrenez aici. Nu însă în orice condiţii. Până acum am antrenat cu sufletul, de acum o să o fac doar profesional", a spus fostul fotbalist.

Hagi a explicat că informaţiile vehiculate în presă, referitoare la preluarea formaţiei CFR Cluj din vară, sunt doar zvonuri, la fel cum a fost cel cu instalarea sa în funcţia de selecţioner al României. El a adăugat că Federaţia Română de Fotbal a avut de la început doar o singură variantă pentru înlocuirea lui Victor Piţurcă pe banca tehnică a echipei naţionale a României.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici