Hagi despre Becali: Cineva a stricat ce începusem şi se mândreşte cu ce a făcut

Antrenorul Gheorghe Hagi a declarat, duminică, la Sport.ro, că finanţatorul stelist Gigi Becali - căruia nu i-a pronunţat numele - a stricat un lucru bun pe care tehnicianul îl începuse la Steaua şi se mai şi mândreşte cu răul pe care l-a făcut.

Urmărește
4 afișări
Imaginea articolului Hagi despre Becali: Cineva a stricat ce începusem şi se mândreşte cu ce a făcut

Hagi despre Becali: Cineva a stricat ce începusem şi se mândreşte cu ce a făcut

"Eu am plecat din vestiar, sunt omul vestiarului, întotdeauna am respectat colectivul. Am avut un raport foarte bun cu Ovidiu Petre, nu cred în acele speculaţii, dacă au fost, sunt lucruri urâte, dar eu nu cred, ci cineva a produs acele declaraţii, să manipuleze, să-i bage pe alţii la mijloc, nu să aibă tăria să spună: te dau afară, ci folosind alte metode, stricând un lucru bun care începuse. A vrut să-l strice, l-a stricat, a avut puterea s-o facă, bravo lui, se mai şi mândreşte cu ce a făcut", a spus Hagi, care a fost forţat de Gigi Becali să demisioneze după numai câteva luni petrecute ca tehnician la Steaua.

Gheorghe Hagi a afirmat că nu ştie dacă va mai fi antrenor. "Profesional, n-a fost uşor ce mi s-a întâmplat. Păcat, cineva a gândit-o din prima zi în care am ajuns la Steaua. Dacă voi mai fi selecţioner? Timpul va vorbi, nu ştiu, pot să fiu antrenor, conducător, în fotbal, dar dacă mai dau de oameni ca până acum, poate n-o să mai fiu. Cât am fost fotbalist, a depins de mine, ca antrenor nu depinzi doar de tine. Mă bucură faptul că suporterii îmi scandează mereu numele, simt căldura lor", a spus el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici